Jocul deschide mintea și sufletul, în orice situație

Distribuie:

Aducem jocurile la tine! Fii responsabil, stai acasă și bucură-te de joacă.

De ce?

Nu e vacanță, e un alt ritm, la care ne adaptăm și facem ce putem mai bine!
Magazinul nostru este deschis, respectăm orarul Vivo, dar apreciem responsabilitatea majorității dintre voi, de a limita ieșirile. Încurajăm comportamentul preventiv și încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor voastre. Știm că timpul nu trece mereu ușor, că ideile sunt uneori prea puține pentru energia și curiozitatea nemărginită de care dau dovadă copiii ? și că aveți acum timp și pentru joacă.

Ce?

Jocuri&boardgames, puzzle-uri și jucării pe care le comercializăm la standul Podul cu jucării din Vivo mall. Primim comenzile voastre și le livrăm chiar noi, în cel mai scurt timp!

Cum?

Scrieți-ne ce produse doriți, sau detalii despre copii (vârsta, ce le place, genul de activitate/joc la care vă gândiți) și noi revenim cu recomandări disponibile.
Vă rugăm precizați și adresa de livrare, inclusiv telefonul de contact.
Pentru comenzi, vă rugăm să ne scrieți mesaj pe facebook- Podul cu Jucarii, sau să ne sunați la nr. 0746 684 496, între orele 10-18.

Unde?

Livrări în Cluj-Napoca și Florești.

Cât?

Livrarea este gratuită. Se plătește doar costul produselor, la prețul normal, fără nicio altă taxă.
Plata produselor se poate face numerar la livrare sau prin transfer bancar*. Detaliile vi le comunicăm la confirmarea comenzii.

Alte detalii

Organizarea și pregătirea livrărilor (în termen de 1-3 zile) implică un efort suplimentar pe care ni-l asumăm, transportul este gratuit, pentru a veni în sprijinul părinților și adulților cu poftă de joacă. Vă rugăm fiți responsabili la rândul vostru. *Transferul bancar trebuie să fie confirmat în momentul livrării dacă optați pentru această variantă de plată.
Am inițiat acest demers pentru perioada martie-iunie 2020 ca o primă măsură pentru a ne proteja și ajuta clienții, prelungirea acestei perioade va ține cont de situația de moment, noi avem toată bunăvoința de a veni în sprijinul vostru cu tot ce putem.

Zile cu sens! Totul va fi bine, depinde doar de fiecare dintre noi ?

(pandemia Covid)

Etichete:

Articole similare