Cum și de ce Jocuim

Distribuie:

Noi nu am pornit această afacere dorind ce e mai bun pentru copilul nostru. Pentru noi, acesta a fost primul ”pui” crescut împreună. A fost primul proiect în care ne-am implicat trup și suflet amândoi, Cătălina și Claudiu. Și am făcut-o pentru că noi credem că jocul deschide mintea și sufletul! În orice familie, la orice vârstă! Și știam câtă nevoie de joc, în acest context, este.
Deși site-ul e la început, experiența noastră în domeniul comerțului cu jucării și jocuri e vastă. Avem aproape 10 ani de când oferim părinților jocuri, jucării și recomandări pentru puii lor dragi, timp în care calitatea a primat mereu pentru noi. În pregătirea noastră, în selecția gamei de produse, în parteneriatele pe care le-am derulat.
Totul pentru că știm că părinții își doresc ce e mai bun pentru copii, ne dorim să îi susținem în acest demers..esențial pentru noi, ca societate. E important să vedem că merge și altfel, cu profesionalism, cu încredere, cu deschidere, străduință și muncă. De când suntem mici. Încurajăm prin produsele pe care le oferim și recomandările noastre către un timp de calitate petrecut împreună, părinte-copil.
Crescând, am învățat și ne-am adaptat. Am completat gama cu jocuri pentru cei mari. Rămân prea des în umbră, acești copii mari pe care îi purtăm cu toții în noi, mai prezenți sau mai ignorați, dar care se bucură atunci când redescoperă jocul! Știm că un weekend alături de prieteni buni, cu un vin, o poveste și un maraton de board-games, este soluția pentru orice supărare. Noi, adulți responsabili, știm că trebuie să ne bucurăm de viață și să redescoperim mereu joaca.

Și recunoaștem, iubim brandurile pe care le promovăm.
Vă invităm așadar să jocuim împreună. Pentru că jocul deschide mintea și sufletul!

Etichete:

S-AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ ȘI...